Astrozap Ηλιακά Φίλτρα Astrosolar, off-axis, 395mm - 405mm

289,00 €
με ΦΠΑ
SKU: SAW-1400 Availability: Κατόπιν παραγγελίας. Στείλτε μας email και θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης.

Astrozap ηλιακά φίλτρα Astrosolar.

Ποσότητα
 

Πολιτική απορρήτου

 

Πολιτική αποστολής

 

Πολιτική επιστροφών

Με τα ηλιακά φίλτρα Astrozap AstroSolar™ ο Ήλιος εμφανίζεται σε ουδέτερο λευκό. Άλλες ηλιακές μεμβράνες και μερικά γυάλινα φίλτρα παράγουν μια θολή μπλε ή κοκκινωπή εικόνα του ήλιου, κόβοντας έτσι μέρος του φάσματος. Λόγω της ουδέτερης χρωματικής του ισορροπίας, το AstroSolar επιτρέπει τη χρήση διαφόρων έγχρωμων φίλτρων (ή φίλτρων συγκεκριμένης διέλευσης) που επιτρέπουν στον παρατηρητή να συγκεντρωθεί σε ορισμένες φασματικές ζώνες διέλευσης για έρευνες διαφορετικών στρωμάτων εντός της ηλιακής «ατμόσφαιρας».

Το ηλιακό φίλτρο Astrozap AstroSolar™ είναι επικαλυμμένο και στις δύο πλευρές και έχει εγκριθεί για την ασφάλεια των ματιών από το National Bureau of Standards στη Γερμανία, το PTB. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο ηλιακό φίλτρο στην αγορά, το AstroSolar™ είναι ελεγμένο με CE σύμφωνα με το EG-Norm 89/686 και το EN 169/92 (κοινοποιημένος οργανισμός 0196). Όλες οι διαδικασίες που συνδέονται με αυτό το προϊόν έχουν ελεγχθεί διεξοδικά. Οι επιστρώσεις ελέγχονται συνεχώς με συνέπεια για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ματιών σας!

Είναι κατασκευασμένα από ηλιακή μεμβράνη Baader AstroSolar™ σε πλαίσιο από ελαφρύ αλουμίνιο 18Ga, σπειρώματα βαρέως τύπου και νάιλον βίδες για ασφαλή εφαρμογή.

 

SAW-1400

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Reviews

Write your review

Astrozap Ηλιακά Φίλτρα Astrosolar, off-axis, 395mm - 405mm

Astrozap ηλιακά φίλτρα Astrosolar.

Write your review

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: